Epipremnum Aureum

Epipremnum pinnatum aureum is een veelzijdige plant met zijn fris gekleurde bladeren en kan zowel als hang- en klimplant gebruikt worden.

BOTANY¬†|De Drakenklimop komt van oorsprong¬†uit vochtige tropische streken in Australi√ę, Zuidoost-Azi√ę en de eilanden in de Stille Oceaan. Met zijn luchtwortels hecht hij zich vast aan de takken van bomen.

PLANTCARE | Het blad kan onder de ideale groeiomstandigheden wel 1 meter groot worden. Gelukkig blijft de plant een stuk kleiner binnenshuis! Laat de plant klimmen langs een mosstok of klimrek, of gebruik de Epipremnum als hangplant. Epipremnum is gemakkelijk te verzorgen. Houd de grond licht vochtig en besproei regelmatig het blad. Geef in het groeiseizoen eens per maand biologische plantenvoeding.

RAW.pot

De stoere RAW.pot is, afhankelijk van de waterbehoefte van de plant, enkele weken tot maanden waterdicht. De pot is 100% biologisch afbreekbaar en plasticvrij. Zodra er vochtplekjes ontstaan in de bodem is de pot niet meer waterdicht en kun je de plant het beste verpotten. Na het verpotten kan de pot worden ingeleverd bij het oud papier om gerecycled te worden.

Planetfriendly