Crassula Argentea

Dit stoere boompje, de Crassula Argentea, wordt ook wel Jadeplant of Geldboom genoemd. De vetplant heeft een dikke, houtachtige steel met ovale dikke bladeren.

BOTANY | De Crassula is een vetplant die van oorsprong voorkomt in Zuid-Afrika. Hij groeit daar in zonnige, droge gebieden.

PLANTCARE | Net als de meeste vetplanten heeft deze Jadeplant weinig verzorging nodig. Geef alleen water als de grond ongeveer 1 week ingedroogd is in de warme maanden en 1 x per 6 weken in de koudere maanden. Wil je de plant laten groeien? Geef de Crassula dan een grotere pot om de wortels de ruimte te geven om te groeien. Verpot de Crassula met goed doorlatende grond. Geef 1x per jaar in de lente biologische plantvoeding.

RAW.pot

De stoere RAW.pot is, afhankelijk van de waterbehoefte van de plant, enkele weken tot maanden waterdicht. De pot is 100% biologisch afbreekbaar en plasticvrij. Zodra er vochtplekjes ontstaan in de bodem is de pot niet meer waterdicht en kun je de plant het beste verpotten. Na het verpotten kan de pot worden ingeleverd bij het oud papier om gerecycled te worden.

Planetfriendly