Crassula Multi Cava

De Crassula Multicava is een stoer plantje en heeft een bijzondere bladtekening; bovenop donkergroen met zilveren strepen en een donkerpaarse kleur aan de onderzijde.

BOTANY | De Crassula is een vetplant die van oorsprong voorkomt in Zuid-Afrika. Hij groeit daar in zonnige, droge gebieden en kan daar wel 

PLANTCARE | Net als de meeste vetplanten heeft deze Crassula weinig verzorging nodig. In het blad slaat hij water waardoor de plant makkelijk te verzorgen is. Geef eens per week een klein scheutje water als de grond droog aanvoelt (ook onderin de pot) en eens per 6 weken in de koudere maanden. Zodra blad rimpelig wordt krijgt de plant te weinig water. Na het watergeven zal het blad zich al snel herstellen. Wil je de plant laten groeien? Geef de Crassula dan een grotere pot om de wortels de ruimte te geven om te groeien. Verpot de Crassula met BIO cactusgrond. Geef tijdens het groeiseizoen eens per maand BIO plantenvoeding.

RAW.pot

De stoere RAW.pot is, afhankelijk van de waterbehoefte van de plant, enkele weken tot maanden waterdicht. De pot is 100% biologisch afbreekbaar en plasticvrij. Zodra er vochtplekjes ontstaan in de bodem is de pot niet meer waterdicht en kun je de plant het beste verpotten. Na het verpotten kan de pot worden ingeleverd bij het oud papier om gerecycled te worden.

Planetfriendly