Bezorging

BESTELLEN KAMERPLANTEN

Vóór donderdag besteld, de eerstvolgende maandag of dinsdag verstuurd. Op en ná donderdag besteld, anderhalve week later op maandag of dinsdag verstuurd.

Voorbeeld 1 Woensdag 8 februari besteld, maandag 13 of dinsdag 14 februari verstuurd.
Voorbeeld 2 donderdag 9 februari besteld, maandag 20 of dinsdag 21 februari verstuurd.

Het kan voorkomen dat bepaalde planten niet op voorraad blijken te zijn bij de biologische kwekerij. In dat geval nemen we contact op en bieden desgewenst een alternatief óf een nalevering op een nader te bepalen datum.

VERPAKKING
Planten worden zorgvuldig in speciaal daarvoor bestemde verpakkingen van 100% gerecycled PET verpakt.VERVOER TIJDENS KOUDE DAGEN
Voor het vervoer van planten tijdens koude dagen voegen we een heatpack toe zodat de planten in een goede conditie worden bezorgd.

BEZORGING
Zodra wij het pakket hebben overgedragen aan de vervoerder zal het pakket, afhankelijk van de bestemming, tussen de 2 en 7 dagen geleverd worden. Via de Track & Trace kun je jouw pakket volgen. Mocht het pakket er langer over hebben gedaan dan gebruikelijk is nemen we contact op om te informeren of de planten in goede conditie zijn bezorgd.

RUILEN & RETOUR
Omdat een plant levend materiaal is kun je deze bij ons niet ruilen of retourneren. 

AFHALEN 
Het is mogelijk om een bestelling af te halen bij onze winkel 'De Stadskas' in Alkmaar. Zodra het pakket klaarstaat ontvang je van ons een e-mail.

AFWIJKENDE LEVERDATA
Afhankelijk van het land waar het pakket heengestuurd wordt kunnen er afwijkende leverdata gelden tijdens speciale aanbiedingen en feestdagen.

CONDITIE GELEVERDE PLANTEN
Ondanks het feit dat we de planten zo zorgvuldig mogelijk verpakken kan er onderweg wel eens iets misgaan. Is het pakket bezorgd en zijn de planten beschadigd tijdens het vervoer? Neem dan binnen 2 dagen contact met ons op via info@rawplants.eu, vermeld het ordernummer, de namen van de beschadigde planten en voeg foto's toe van de beschadigde planten. Wij nemen vervolgens contact op en zorgen voor een passende oplossing. 


We raden je aan onze 'algemene voorwaarden' te raadplegen voor meer informatie. Heb je nog vragen? Neem gerust contact op, we helpen je graag.